Ali si pripravljen-a na

poln, zdrav in sproščen življenjski slog? 

 

V izzivu boste uživali in napredovali vsi, ki ste pripravljeni spremeniti stara omejujoča prepričanja v zameno za bolj svobodno, polnejše in bolj enostavno življenje..

 

Če si se tako prepoznal-a v sporočilu, te vabim, da se mi pridružiš pri 21 dnevnem izzivu, v katerem bomo krepili naše pozitivne navade, spoznavali bomo prave prioritete in se naučili pritisniti na bremzo, ko bo stiskal gas na našem avtopilotu in prehiteval naše srce.

Pogoj za sodelovanje v izzivu je, da te vodi iskrena želja po višji kakovosti življenja in odločenost, da spremeniš svoje omejujoče navade in prepričanja v koristne. Obljubim, da izziv ne bo obremenjeval tvojega urnika, pač pa ti bo le pomagal misli usmerjati v stvari, ki so pomembne.

 

Izzive ti bom pošiljala na tvoj veljaven e-naslov, zato bom potrebovala ta tvoj podatek. Če želiš preizkusiti prve 3 dni brezplačno, klikni tukaj in mi takoj zaupaj svoj e-naslov, če pa že veš, da bi v izzivu Stopi z gasa avtopilota rad-a sodeloval-a vseh 21 dni, pa mi piši za predračun (cena je le 16,90 EUR) na spela.kaurin@superti.si ali pa klikni na spodnji gumb in plačaj preko Paypala. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now