Spregovorila je intuicija ...

Ideja za izziv je v meni tlela dolgo časa, intuitivno pa jo je do konca vnela tragična smrt relativno mlade, močno ambiciozne mamice, ki se je v celoti predajala drugim, dokler je v nekem trenutku ni izdalo srce. Njena zgodba je v meni spodbudila bolečino, povezano z lastno identifikacijo. Tudi sama sem požrtvovalna mama, izjemna perfekcionistka, srčno predana svojemu delu, zagrizena v pravico in naučena, da je za preživetje potrebno včasih »stisniti«, pozabiti na svoje potrebe in se prilagoditi zahtevam zunanjega okolja. 

 

Ko sem se spoznala z life-coachingom in začela nova znanja implementirati tudi v svoje življenje, pa sem ugotovila, da je vse to "lari fari". Ko se prilagajamo okolju, ko delamo to, kar se od nas pričakuje in ne to, kar si naše srce zares želi, delujemo po taktirki našega avtopilota, programa, ki nam ga je naložila družba in smo ga nehote podedovali od naših staršev ter njihovih prednikov. Naša dejanja upravlja naša podzavest, ki pa jo v resnici vodi primarni preživetveni strah. Vgraviranih imamo nešteto podzavestnih blokad, omejujočih prepričanj in nekonstruktivnih navad, ki nas zaustavljajo pri uresničevanju naših srčnih želja in pri postavljanju visokih standardov, ob katerih bi se počutili zares opolnomočene, srečne ter svobodne.


Prvi korak za to, da lahko izklopimo svojega avtopilota in tako stopimo z gasa s katerim brzimo skozi življenje je, da začnemo gledati okoli sebe in poslušati svoje osnovne potrebe. Skozi študij in prakticiranje coachinga sem se naučila da, ko nam vsaj za kratek čas v dnevu uspe doseči, da ne pritiskamo avtomatično na gas, počasi gradimo momentum in tako postopoma sinhrono zvišujemo svoje standarde svobodne izbire.  

S tem v mislih sem oblikovala 21 dnevni izziv Stopi z gasa avtopilota, s katerim sem do sedaj uspela v novo razmišljanje in spremembe popeljati več kot 300 posameznikov.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now